logo

Referenties

Lees hieronder mijn referenties, zelf een referentie plaatsen? Klik dan hier!
reactie door: van Amerongen van Amerongen
geplaatst op: 26-01-2018

Timemanagement voor moedersWorkshop “Timemanagement voor moeders” was zeer leerzaam! Een aanrader voor moeders met een overvolle agenda en die moeilijk privé en werk kunnen scheiden. Leonie laat je prioriteiten stellen en niet onbelangrijk “tijd voor je zelf” Ik heb nu al rust in hoofd en agenda. Top!


reactie door: E.H. te Ede
geplaatst op: 29-10-2017

Positief!oktober 2017 Opruimen en het op orde houden van mijn huis en mijn administratie is een structureel probleem voor mij sinds ik het ouderlijk huis verlaten heb. Eenmaal met vervroegd pensioen had ik mij voorgenomen voor eens en voor altijd af te komen van de ballast aan spullen en paperassen die zich in de loop van de jaren in mijn huis had opgehoopt. Maar hoe moest ik dat aanpakken? En hoe houd je het vol? Bovendien, een gedragsverandering vraagt tijd en gaat niet vanzelf. Door de respectvolle en zorgvuldige aanpak van Leonie is bij mij gaandeweg het gevoel gegroeid dat een ordelijke en opgeruimde leefomgeving ook voor mij haalbaar is. Leonie bleef werken vanuit een positieve insteek. Ik heb mij geen enkel moment bekritiseerd gevoeld. Zij gaf geen oordeel over dingen of over mijn ‘niet opgeruimde administratie’, ze bleef neutraal en zorgde vooral voor bewustwording en reikte mij aan hoe ik dit ook met andere dingen in het huis kan aanpakken. Met praktische tips en adviezen via e-mail als tussentijdse ondersteuning kon ik dan zelf nog verder met opschonen en ordenen van (vooral) paperassen en administratie. Samen hebben we in ongeveer tien maandelijkse afspraken een basis gelegd om het zelf verder op orde te krijgen en te houden. Als ik terugkijk op wat we samen gedaan hebben, voel ik me blij en voldaan en dat geeft me een lekkere extra portie goeie energie!


reactie door: Femmie Beukhof
geplaatst op: 07-02-2017

WorkhopBij de volksuniversiteit heb ik deelgenomen aan een workshop opruimen". Het was een leerzame, interactieve avond waarbij ik vele tips heb gekregen om thuis mee aan de slag te gaan!


reactie door: Machteld
geplaatst op: 20-01-2017

Evaluatie door MachteldAls klant tijdens haar opleiding tot huishoudcoach heb ik Leonie leren kennen als een heel prettige, rustige, doortastende vrouw. Ze heeft mij enorm geholpen om mijn huis te ontdoen van spullen. Zij houdt de prioriteiten/grote lijnen goed in de gaten. Hierdoor liet ze me eerst de plekken aanpakken waar ik elke dag kom en daarna pas de zolder. Leonie is goed voorbereid met kratten, dozen, stickers, afvalzakken etc om alles geordend en goed vindbaar achter te laten. Ze kon het systeem ook goed uitleggen waardoor ik dit de 2e keer zelf zo kon voorbereiden. Daarmee brengt Leonie haar kennis goed over en helpt ze je op weg om het zelf te doen. Leonie wekte direct mijn vertrouwen doordat ze heel oprecht belangstellend, maar niet nieuwsgierig overkomt. Daardoor zag ik het zitten haar in mijn huis, spullen en verleden toe te laten. Ook tijdens het opruimen was Leonie heel professioneel in de combinatie van betrokkenheid en afstand. Leonie stelde me door haar houding in staat beslissingen te nemen wat weg kon en wat mocht blijven. Ze stimuleerde, zonder te pushen. Daarbij had ze een tomeloze energie en werkte ze heel hard mee. Zonder daarbij uit het oog te verliezen hoe het voor mij was. Kortom, een heel waardevolle ervaring.


reactie door: Magda
geplaatst op: 18-01-2017

OpruimplanDe eerste week nadat Leonie bij mij langs was geweest voor een quikscan (tips en opruimplan) heb ik ondanks vele afspraken toch veel gedaan. De volgende dag de dozen nogmaals doorgenomen en weer veel weggegaan. Ik wilde nog foto's maken van twee boekenkasten, maar vergeten. Op het moment zijn we in Zeewolde met vrienden weg. Tussen door gaan we af en toe naar huis en dan pak ik weer een kast of bij weinig tijd een plank aan. Ik heb er zin om het hele huis aan te pakken. Ik ben ook in de woonkamer bezig geweest. De secretaire is opgeruimd en de eettafel is leeg. Iedere avond ruimde ik even op. Als ik weer thuis ben houd ik dat erin. Het komt goed, dank zij jou praktische tips! Groetjes Magda


reactie door: Jeannet
geplaatst op: 25-10-2016

Aan de slag“Vandaag kreeg ik mijn actie plan voor de woonkamer. Ziet er goed uit en herinnert mij weer aan het prettige gesprek wat we hadden. Tijdens dit gesprek leidde Leonie mij door weggetjes en wegen die mooie inzichten brachten. Conclusie : een methode waar ik op lange termijn op terug kan vallen. Ik speel daarin de hoofdrol.Ik ga aan de slag met meer structuur en in de wetenschap dat niet alles binnen 1 dag klaar weer perfect moet zijn. Stapsgewijs. Bedankt Leonie. Jeannet


reactie door: s
geplaatst op: 03-09-2016

super fijn!!20 weken zwanger en inmiddels weet ik dat ik weer een jongetje krijg. Hoogtijd om de zolder op te gaan en alle babyspullen (en de rest!!!!) uit te gaan zoeken. Maar ppffff, daar zie ik wel tegen op hoor want er staat zoveel.... Dus heb ik leonie gevraagd mij te helpen bij deze klus want ik moet zeggen dat ik mij er niet toe kon zetten, het was zo veel. Het is erg goed gegaan. Het was echt super om haar erbij te hebben. Ze helpt jezelf na te denken over wat je bijvoorbeeld wilt houden of toch weg wil doen. Hierdoor maakte ik mijn eigen beslissingen met haar hulp. Ik beveel leonie dan ook van harte aan. Wat voor mij een grote klus leek, is met haar hulp zo gedaan. Wat een heel fijn en opgeruimd gevoel geeft.


© copyright 2019 van ei naar kip.nl